Skin intelligence

When - K-beauty på sitt beste

When er et merke fra Sør-Korea og er inspirert av mennesker med en hektisk livsstil og hverdag, der den daglige hudpleien og sunn hud ikke skal gå på bekostning av kvalitet og effekt. Inneholder effektive, enkle og skånsomme ingredienser og planteekstrakter.

Sør-koreansk hudpleie også kalt K-beauty er kjent for å være svært opptatt av hudpleie som tilfører huden tilstrekkelig med fuktighet, anti-age og lysnende effekter for å holde huden ung og sunn.  When bruker de nyeste hudpleieinnovasjonene og forskningen til å lage en skånsom og effektiv hudpleieserie med førsteklasses, intelligente hudpleieløsninger.  Produkter som kan brukes hver dag og når huden din trenger en” mini spa by When skin intelligence”-opplevelse.

Wheat-y-Polish Enzyme Powder Wash

En mild, gluten- og syrefri rispeeling rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter.
Laget av enzymer fra hvete og papaya som renser og peeler huden.

Fjerner døde hudceller, redusere talg og fremmer cellefornyelse ved å akselerere 

cellemetabolske aktiviteter. Hveteenzymet reduserer betennelser og forebygger
milde pigmenteringer i huden. Har en rensende og eksfolierende effekt på huden.

Prickly-Pear Rescue Magic Solution

Multifunksjonell silkeaktig krem med ingredienser basert på Prickly-Pear kaktus dyrket på Jeju Island i Sør-Korea. Beroligende krem til ansikt og kropp som reparerer sårhet, irritasjon og sensitiv hud, samt tilfører ekstra fuktighet. Også effektiv for hudproblemer som psoriasis, dermatitt, akne og som aftersun. Passer for alle aldre.

Vinosome™ Absolute Face Cream

Anti-aging fuktighetskrem som umiddelbart plumper fine linjer for forynget og strålende hud.  

Alt-i-ett produkt: Serum, ansikts- og øyekrem for rask og enkel hudbehandling, formulert med stamceller fra drue, ceramider, hyaluronsyre og panthenol for en glattere tekstur. Rik tekstur som trekker raskt inn i huden.

Vinosome™ Absolute Eye Serum

Oppstrammende anti-age serum som gir energi og pleie til sliten hud rundt øyenene.

Reduserer linjer, mørke ringer og virker lysnende på milde pigmenteringer og drenerende på hevelser rundt øyepartiet. 

Designet som et oljebasert serum for å unngå røff kontakt med den delikate huden rundt øyet.

Tetra Biome Cream Serum

Lett kremet gel serum inneholdene SynBi™ Complex – firedobbelt probiotika formel – kombinert med prebiotika avledet fra planteriket. Det probiotiske serumet er designet for optimal balanse i huden og er ideel for sensitive hudtilstander forårsaket av stressrelatert irritasjon, utbrudd av frie radikaler, akne-inflammasjon og for hud som behandles med syrer. Serumet sørger for tilstrekkelig funksjonelle bakterier i huden som bidrar til bedre immunforsvar, noe som igjen bidrar til bedre barrierefunksjon og
reduserer inflammasjon.

The Spring of Youth Regenerative Cream

En rik anti-agende krem som bidrar til å forbedre hudens elastisitet og fuktighet.

Inneholder peptider, antioksidanter, ceramider og ekstrakter fra Lotus som øker tettheten av dermallaget og forbedrer hudbarrieren. Tilfører intens fuktighet og regenerering av hudvev. Reduserer melaninaktiviteten som bidrar til lysne og ‘tone up’ huden.

The Spring of Youth Regenerative Serum

Høykonsentrert anti-aging serum som inneholder phytoPDRN avledet fra Lotus blad og er et stabilt lavmolekylært DNA-kompleks. Serumet stimulerer cellevekst og hudfornyelse, kollagen og elastin som gir huden økt volum og spenst. Absorberer godt og
er ikke klebrig. Det vil også bidra til å forbedre hudtonen. Reduserer betennelse og bidrar til å regenerere vevet.

Happyskin AS
Storgata 85
9008 Tromsø (+47) 22 37 19 00

Send din epost, så kontakter vi deg