When er en maskeserie der høy kvalitet på ’sheetene’ og ingredienser står sentralt. Produktene leverer overlegne resultater, har langvarig effekt og en luksuriøs følelse. Produktene inneholder skånsomme og parabenfrie ingredienser, ingen tilsatte fargestoffer, sulfat eller benzophenone

Bakgrunn & filosofi

When kommer fra Sør-Korea og er inspirert av mennesker med en hektisk livsstil og hverdag, der den daglige hudpleien og sunn hud ikke skal gå på bekostning av kvalitet og effekt.I nneholder effektive, enkle og skånsomme ingredienser og planteekstrakter. 

Det unike ved serien

When bruker kun sheets med høy kvalitet som har best absorberende effekt slik at ingrediensene trekker inn i huden og ikke fordamper eller renner. de har et enormt fokus på selve materialet i sheetene for å gi best mulig resultat. De unike maskene til When inneholder sheets bestående av Bio-cellulose og kokosnøtt samt ginseng og sodium Hyaluronate for ekstra intens fuktighet, glød og god penetrasjonsevne. Overlegen klebeevne med 3D fiber som oppnår best mulig dermal kontakt, er okkluderende og gir dermed en optimal levering av ingredienser. 

Enestående fuktighetgivende effekt som også kan brukes på brent hud. Maskene holder 100 ganger sin egen vekt og er tykkere enn andre masker på markedet.

Simply When er lettere utgave av hovedmaskene til When hvor sheetene består av ultramykt bomull med best absorberende effekt, disse er pustende og holder ekstremt godt på ingrediensene. Bomullsmaterialet holder 13 ganger sin egen vekt.

 

Målgruppe

Alle som ønsker en rask og oppkvikkende effekt som får huden til å gløde på sitt beste

Adresse
Storgata 85
9007 Tromsø

Kontakt oss
(+47) 22 37 19 00
post@happyskin.no