When Sheet masks
– for livets ulike situasjoner

When er et av de aller beste merkene fra Sør-Korea og kjent for sheetmasker av eksepsjonell kvalitet. Det er både selve essensene og serumene i maskene, i tillegg til at kvaliteten på selve sheeten (stoffet), skiller seg ut fra konkurrentene.

Produktene våre har skånsomme, men effektive formuleringer med best utprøvde materialer og ingredienser, unike teksturer og vakre pakkedesign som forbrukerne kan nyte og forholde seg til

When collection

When© Bio-Craft Serum

01. Skånsomme ingredienser & Plante-ekstrakterKun topp kvalitet, skånsomme ingredienser og inneholder ikke parabener, sulfater, benzophenone eller

02. Fuktighetsgivende og sunne ingredienser

Alle maskene til When inneholder serum med Hydrolysert Hyaluronsyre for å beskytte huden og gi mye fuktighet og ginsengekstrakt for å gi glød og styrke immunforsvaret i huden.

03. Testet og EU- godkjent Laberatorium

EU godkjent siden Mai 2014/ EU CPNP/ EC No1223/2009 (Dermatologically Tested)

Simpley When

En serie kvalitetsmasker tilpasset livets ulike situasjoner,. Spesielt utviklede sheet masks for optimalt resultat ut fra ditt behov og situasjon. 

Simpley When Vegan Line

Anti-aging fuktighetskrem som umiddelbart plumper fine linjer for forynget og strålende hud.  

Alt-i-ett produkt: Serum, ansikts- og øyekrem for rask og enkel hudbehandling, formulert med stamceller fra drue, ceramider, hyaluronsyre og panthenol for en glattere tekstur. Rik tekstur som trekker raskt inn i huden.

Happyskin AS
Storgata 85
9008 Tromsø (+47) 22 37 19 00

Send din epost, så kontakter vi deg