Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Happyskin AS sine nettsteder. (org. no.918 609 571 MVA) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden happyskin.no

Personopplysninger som behandles

Happyskin AS samler ikke inn personopplysninger som personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Navn
– Adresse
– Forespurt interesseområde
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Happyskin samler inn opplysninger gjennom besøk på våre nettsider og våre sider i sosiale medier og skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktene og tjenester fra oss

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
– Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
– Når man laster ned dokumenter fra våre nettsider, hvor det best om opplysninger
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

 

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne gi bedre veiledning og tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon i forhold til ulike faser
– For å kunne ta kontakt og tilby bedre og mer relevant og tilpasset informasjon

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Når du besøker nettsiden vår, innhenter vi viss informasjon via automatiserte metoder ved å bruke informasjonskapsler («cookies»). Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din når du besøker en nettside. Når du først besøker en nettside, vil en informasjonskapselfil bli sendt til din enhet, som identifiserer nettleseren din.

Hvis innstillingene på mobilenheten din tillater våre mobile applikasjoner å innhente posisjonsinformasjon, vil vi innhente denne informasjonen automatisk. Denne personvernerklæringen styrer hvordan vi bruker denne informasjonen når vi forbinder den med dine personlige data.

Du kan selv administrere enheter du benytter deler informasjon om din posisjon, og hvordan nettleseren håndterer informasjonskapsler  ved å tilpasse sikkerhets- og personverninnstillingene.  Vennligst sjekk instruksjonene fra din nettleser eller enhetsprodusent for hvordan justere og tilpasse dine innstillinger.

Nedenfor forklarer vi hvorfor og hvordan vi bruker informasjonskapsler:

 

Nettanalyse og statistikk

Vi bruker informasjonskapsler for å innhente ikke-personlig informasjon om brukeres atferdsmønstre og for å analysere brukeratferd. Vi gjør dette for å identifisere preferanser, diagnostisere tekniske problemer, analysere trender og for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden vår. 

Målrettet reklame

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg målrettet reklame på internett. Vi bruker, blant andre, Google AdWords og Facebook for reklame, som Display Advertising og andre videresalgsaktiviteter. Hvis du ikke vil motta målrettet reklame fra annonseringsnettverk som Google og Facebook, må du be om hjelp direkte fra disse annonseringsnettverkene ved, for eksempel, å endre annonseinnstillingene dine på nettsidene deres.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på happyskin.no lagres i vårt e-marketing system og CRM-system for kundedialog.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss via post@happyskin.no.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Happyskin AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og distribusjon av billetter og annen relevant informasjon. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Happyskin AS.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Happyskin AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon

Happyskin AS, Storgata 85, 9008 Tromsø

Telefon +47 22 37 19 00

E-post: post@happyskin.no

Happyskin AS
Storgata 85
9008 Tromsø (+47) 22 37 19 00

Copyright 2023

Send din epost, så kontakter vi deg

Les om vår policy og føringer for personvern og bruken av informasjonskapsler