PCA Skin

- trust the expert

Filosofien til PCA Skin er å forbedre menneskers hudhelse og hjelpe de til å føle seg bedre i sin hud. Med over 12 års erfaring med PCA Skin i Norge kan vi bekrefte at de har lyktes. Produktene treffer den nordiske huden svært godt og de utvikler hele tiden produkter som egner seg til vår hudproblematikk og hudproblematikk i vårt land. Med PCA Skin gir vi trygg og sunn hudpleie.

PCA Skin

PCA Skin er en medisinsk hudpleieserie for både profesjonell salongbruk og hjemmebruk. Godt egnet for norske forhold!

PCA Skin er et enestående medisinsk merke med både klinikkbehandlinger og hjemme-produktene som gir synlig korrigerende effekt og som gir huden en svært kort nedetid. Høye konsentrasjoner av aktive ingredienser og smarte utvalgte støtteingredienser bidrar til at PCA Skin er et merke kan benyttes hver eneste dag, resten av livet. 

Vi har satt sammen
skreddersydde pakkeløsninger

Pakkeløsningene er satt sammen med profesjonelle behandlingsprodukter for bruk i salong og tilhørende hjemmebehandlingsprodukter. For hver pakke er det utarbeidet kursmateriell og behandlingsprotokoller. Du kommer raskt og enkelt i gang. Last ned produktark ved å trykke på knappen under. 

Indikasjonsark_tørr_sensitiv-1
Indikasjonsark_akne_sensitiv-1
Indikasjonsark_Aldrende_Pigmentering-2
Indikasjonsark_Porer_Talg_Storeporer-1

Ofte stilte spørsmål 
– og deres svar

Vi får mange spørsmål om PCA Skin fra profesjonelle. Her har vi samlet svarene. Finner du ikke svar på det du lurer på - ta kontakt med oss så skal vi svare deg så godt vi kan!

Etter behandling kan enkelte flasse i opptil 7 dager av kjemiske peelinger.

Ja, de har spesialisert seg på effektive peelinger for alle hudtyper. Retinol-behandlingene er spesielt gode og er designet for pigmenteringer, aldring og solskadet hud. også anbefalt for melasma.

Ja, med PCA Skin sitt brede utvalg av klinikkbehandlinger kan man skreddersy alle behandlinger og legge til massasje. Kunden får en behandling med effekt og velvære!

PCA Skin har bredt utvalg av behandlinger og kan derfor brukes i alle klinikker. Alt fra maskebehandlinger hvos man anbefaler 1 uke uten sol til kjemiske peelinger hvor man bør unngå sol 3-4 uker etter behandling. Hjemmeprodukter er sikre å bruke året rundt.

Tvert imot, de har nye og unike sammensetninger for å styrke sensitv og tørr hud samt bygge opp barriere og immunforsvaret i huden.

PCA Skin kan man med fordel bruke livet ut og er designet for at huden skal styrke immunforsvaret og forhindre sensitivitet.

Ja, det finnes egne prosedyrer for mikroneedeling og gir ekstra gode resultater i kombinasjon med injeksjoner og laser.

Nei, vi er opptatte av at hver klinikk skal ha det de behøver og bli trygge på serien ved å starte med mindre regime av produkter og det skal passe til de ulike behovene for hver enkelt klinikk.

Vi har ingen minstepris men presiserer fri frakt over kr. 3000. Vi er svært fleksible og hjelpsomme med å sette sammen startpakke som passer for hver enkelt klinikk.

Merket kommer fra Arizona USA. Vi har svært ulikt klima, men er utfordret med samme hudproblematikker, spesielt tørr og sensitiv hud.

Nei, PCA Skin er et merke som krever kurs og kompetanse for alle fagfolk innen bransjen, hudpleiere, helsepersonell og leger. Derfor selges det kun i hudpleieklinikker, medispas.

Ja, nettbutikker som har tilhørighet til sin klinikk med kurset fagfolk. De følger veiledende priser. PCA Skin finner man også på «billige nettbutikker» men dette er ikke autoriserte produkter og kan derfor ikke garantere for at det er ekte vare.  

Vi besøker klinikken deres eller setter opp kurs i lokasjoner som er gunstig for våre kunder. Vi tilbyr også webinar som kan sees når som helst.

Ja, vi tilbyr en introduksjonspakke. Det medfølger ingen forpliktelser til disse pakkene. Kostnad for frakt og ekspedisjon kan tilkomme.

Adresse
Storgata 85
9007 Tromsø

Kontakt oss
(+47) 22 37 19 00
post@happyskin.no