Vegansk hjemmespa

En serie deilige og luksuriøse hjemmespa-produkter til en god pris og trendy design. Serien består av flere ulike linjer som inneholder handsåpe, dusjgel, skrubb, bodybutter og hand-kremer. Kvalitetsprodukter uten sulfater og parabener. 

OmShe

OmShe Aromatherapy

 OmSHE AROMATHERAPY er en økologisk og veganvennlig serie fra Australia. Dette er en serie som er milde og himmelske dufter og som leverer spafølelsen hjem til kundene våre. Sortementet vil utvides med sesongene som vi går inn i og stemningen de gir oss. 

Gjennom å kombinere naturens skatter med dagens teknologi tilbyr OmShe renere, sunnere  og eksklusive produkter for deg, samtidig som vi ivaretar planeten vår.

Fri for sulfater og parabener

La kropp og sinn ballanseres med lukseriøse organiske proukter av ypperste kvalitet som inneholder blant annet kokosnøttolje, aloe vera, nyperose ekstrakt, bær, frukter og mineraler. OmShe sørger for å nære huden og stimulere sansene.

OmShe tar kvalitet og renhet på alvor. Vi garanterer at det ikke forekommer noen skadelige ingredienser og at produktene er uten sulfater og parabener.

Serien tar sterk avstand til testing på dyr, og varene blir ikke solgt til land som tester på dyr.

Adresse
Storgata 85
9007 Tromsø

Kontakt oss
(+47) 22 37 19 00
post@happyskin.no