JellyMask – Peel-Off Mask

Nå lanserer vi nyheten Jelly Mask Peel-Off Mask fra happySkin by Professionals. Dette er et «gammelt redskap» som tidligere kun har vært forbeholdt klinikker. Jelly Mask er okkluderende, det betyr at de blir helt tette og  skaper en barriere som hindrer at virkestoffene «flykter/fordamper».

Nå har vi tatt inn disse profesjonelle maskene slik at du kan oppleve den utrolige effekten selv!

jelly mask peel off mask - nyhet
JellyMask_DeTOX_1000PX

Jelly Mask Detox

Den perfekte masken for deg som sliter med uren hud, akne, ujevn fargetone, sorte og hvite prikker, fet/oljete hud og/eller store porer.

Detox masken vil gi en ekstra effekt til din renserutine og kan benyttes ukentlig for å holde huden klar og ren.

Leiren i masken i kombinasjon med algene vil gi deg effektive og synlige resultater. Masken gir også en kjølende og beroligende effekt og virker svært dypt rensende.

Jelly Mask Anti-Age Caviar

Den ultimate masken for en forynget og vital hud!

Både for å forebygge og redusere allerede oppståtte alderstegn som linjer og rynker, tapt elastisitet og ujevn hudtone. Masken er proppfull av antioksidanter og mykgjørende mineraler fra valmuefrø som redusere synlig tørrhet og huden strammes opp. Det er også den ideelle maske før en fest da huden blir plumpet opp og får en strålende glød fra Mica mineraler.

Linjer og rynker mykgjøres umiddelbart.

Caviar ekstakt forebygger tap av elastin og booster kollagenproduksjonen og beskytter mot inflammasjon.

Jelly Mask Deep Hydration

Jelly Mask Deep Hydration

SOS maske for en tørr eller dehydrert hud!

Hyaluronsyre binder fuktighet 1000 ganger sin egen vekt og da masken er okkluderende får huden utnyttet denne fuktigheten maksimalt! 

Resultatet får du umiddelbart med en plump hud og intakt hudbarriere. Selv den tørreste hud vil ha stor effekt av masken, den virker også rensende og lett eksfolierende og du får en sunn og rolig hud uten den stramme følelsen.

JellyMask_AntiCouperose_1000PX kopi

Jelly mask Anti-Couperose

Anti-Couperose maske har ekstra fuktighetsgivende effekt og tilfører antioksidanter. Flere ulike aminosyrer og proteiner er med på å booste kollagen og volum i huden slik at teksturen i huden blir glattere. Dette i tillegg til basen av masken som består av alger og leire som bidrar til en mild eksfoliering og rens.

Masken er svært godt egnet til sensitiv og rød hud, også rosacea og eksem. Den vil berolige og styrke hud og kapillærer (blodkar) og være en perfekt «SOS-maske» når huden er vanskelig og trenger ekstra pleie og TLC.

JellyMask Calming

Jelly Mask Calming

Calming masken har ekstra beroligende egenskaper. Alle hudtyper kan fra tid til annen være sensitiv, og da er en maske en god og effektiv måte å berolige og styrke huden på, samt reparere barrierefunksjonen slik at huden ikke reagerer så lett på ytre påvirkninger.

Antiinflammatoriske egenskaper fra blant annet kamille sørger for dette. Flere ulike aminosyrer og proteiner er med på å booste kollagen og volum i huden slik at teksturen i huden blir glattere. Dette i tillegg til basen av masken som består av alger og leire som bidrar til en mild eksfoliering og rens. 

Adresse
Storgata 85
9008 Tromsø

Kontakt oss
(+47) 22 37 19 00
post@happyskin.no

Nysgjerrig?
Profil på Facebook