Love the skin
you're in!

Vårt mål er ikke å være størst! Men heller være en litt  annerledes samarbeidspartner. Vi søker klinikker som er genuint opptatt av faget og som leter etter produkter du ikke vil finner på ett hvert hjørne. Vi er opptatt av at klinikkene også har konkurransedyktige priser, uten å gå bekostning av avanse, kvalitet og resultat.

Møte en av verdens mest populære medisinske hudpleiemerker

PCAP_C2

Sheet maskene som har tatt verden med storm. K-beauty på sitt beste!

Maskene fra When skiller seg fra konkurrentene som følge av den unike Bio-cellulose teknologi en maskene er laget av, samt innhold av kokosnøtt som naturlig inneholder mykgjørende virkestoffer.  Masken tilpasser seg huden perfekt og som strammes opp mens ingrediensene penetrerer inn i huden. Holder 100 ganger sin egen vekt og 10 ganger mer enn andre papirmasker. Teknologien i masken gjør at ingrediensene penetrerer inn i huden og fordamper eller renner ikke.

– PCA SKIN –

From Australia with love. Fri for skadelige stoffer, med fokus på velvære og skjønnet!

Om She startet sin historie i Melbourne, Australia i 1996 og har siden bygget seg opp til å bli en betydelig internasjonal aktør. Serien fokuserer på naturlig skjønnhet og velvære. Rene produkter, helt fri for skadelige ingredienser, inneholdende høykvalitets ingredienser fra Australia og rundt om i verden. Ikke testet på dyr. Testet og elsket av mange!

Adresse
Storgata 85
9007 Tromsø

Kontakt oss
(+47) 22 37 19 00
post@happyskin.no