Allsidig verktøy for effektive
resultater i en og samme serie

Medical skin. En klinikk for deg som søker resultater, seriøse terapeuter med lang erfaring, god oppfølging og høy faglig kompetanse innen terapeutiske og medisinske produkter.

Hos Medical Skin er hovedfokuset å oppnå mest optimale resultater, tilpasset den enkelte kunde. Det settes høye krav til behandlingsprotokollene og produktene som benyttes. – For å lykkes må vi ha tilgang til en produktlinje som dekker ulike hudtyper, hudtilstander og varierende alder. Dette er noe vi finner hos PCA Skin.

Medical Skin har tilhold i Pilestredert Park i Oslo. Salongen ble etablert av  av <navn> og <Navn> tilbake i 0000.

Medical Skin drives av seriøse terapeuter med lang erfaring, god oppfølging og høy faglig kompetanse innen terapeutiske og medisinske produkter.

Telefonnummer: 995 08 552
http://www.medicalskin.no

  Vår erfaring er at PCA Skin gir oss verktøyene vi trenger. Kombinasjon fra snille og aktive ingredienser, for dem som vil forebygge og ivareta egen hud, til mer aktive og aggressive behandlinger i de tilfeller hvor behovet er å gå dypere. Utvalget er både stort og spennende nok til at både kunden og vi som terapeuter kan bygge opp, gi variasjon etter hvert som kundens hud er i forandring og enkelt å tilpasse årstiden. 


Fornøyde kunder

Medical Skin har gjennom flere år opparbeidet seg en stabil base faste kunder. Nye kunder rekrutteres basert kun på anbefalinger. Tilbakemeldingene fra kundene og den høye andelen av anbefalinger vitner om fornøyde kunder. Klinikken fører også andre produktlinjer, men erfaringen er at det nesten alltid suppleres av ett eller flere produkter i PCA Skin i et behandlingsforløp. – PCA Skin er en produktserie som alltid hjelper oss som terapeuter og kunden da den har mer å tilby enn de fleste andre serier på markedet. Noe som egentlig er veldig unikt, forteller terapeutene. 

 

Hovedfokus på behandlinger

Hos Medical Skin har de spesielt fokus på behandling av problemstillinger knyttet til aldring, akne og pigmentering. – Foruten at PCA Skin gir oss kraftfulle og fleksible verktøy i behandlingssammenheng, er muligheten for et solid hjemmeprogram avgjørende for at kunden skal oppnå resultatene de er ute etter. Vi fokuserer på det helhetlige slik at forhold som kosthold, søvn og balanse inngår som en sentrale del av behandlingsopplegget. 

Mange kunder kommer til oss i den tro om at de har en sart, tynn og hypersensitiv hud. Erfaringene våre viser at det svært ofte er snakk om at huden er nedbrutt over tid av såperenser, dårlige hudpleierutiner og bruk av gale produkter fra ulike produktlinjer. Vi ser ofte løsningen blir å behandle den nedbrutte huden med relativt sterke ingredienser, som f.eks. AHA-syrer og Retinol. Dette er en omfattende og litt tidkrevende behandlingsform, men det må til om man skal oppnå hudmagi.  

 

Kvalitet og fleksibilitet

Bakgrunnen for at Medikal Skin velger PCA Skin til sine kunder er den høye kvaliteten og bredden som tilpasses alle hudtyper og hudtilstander. Hvis kundene trodde Retinol var Retinol og krem var krem, så får de seg virkelig en aha-opplevelse når det kommer til PCA SKIN. Her snakker vi om en fleksibilitet og konsistenser kombinert med en leveringsteknologi veldig få produktlinjer på verdensbasis kan tilby. For eksempel ble vi overrasket av at PCA Skin kun tilbyr 0.5% Retinol, men skjønte raskt hvorfor. Det finnes andre retinoler som er sterkere, men de er ikke i nærheten av samme kvalitet eller samme konsistens/leveringsevne. Det må oppleves og gis tid! 

Bakgrunnen for at Medikal Skin velger PCA Skin til sine kunder er den høye kvaliteten og bredden som tilpasses alle hudtyper og hudtilstander. Hvis kundene trodde Retinol var Retinol og krem var krem, så får de seg virkelig en aha-opplevelse når det kommer til PCA SKIN.

Ikke smertefulle behandlinger

Det er generelt behagelige behandlinger som ikke er smertefulle. Man behøver ikke å behandle veldig dypt for å få gode resultater. Nede-tid etter behandling vil variere fra kunde til kunde, men er i all hovedsak meget kort. En mild peel vil bare gi en boost, mens de mer omfattende behandlingene med sterkere syrer og Retinol peel 4/6% vil kunne gi synlighe avflassing i ca. 4-10 dager. Når de jobber med pigmentering, arr eller linjer og det ønskes ett raskere resultat, vil det måtte påregnes noe nedetid. Utfordringer med avflassing kan oppleves som et lite problem. Mange av Medikal Skin sine kunder har en jobb der de alltid må se representable ut. Da handler det om å legge opp til et program med hyppigere behandling i klinikk i kombinasjon med hjemmebehandling. Kunden er innforstått med at behandlingsløpet vil ta lengre tid, men de slipper nedetid. 

 

En fremtidsrettet serie 

Medikal Skin trekker frem sortimentet til PCA Skin som meget bra. Serien består av produkter som komplimenter hverandre godt og gir stort rom for individuelt tilpasset behandlingsløp. PCA Skin har også utviklet seg enormt de siste årene, med mange nye produkter som virkelig har svart til forventningene, som er enklere å jobbe med og som gir enda bedre resultater. Så dette er en serie med mange muligheter og tilpasset fremtiden. Terapeutene hos Medikal Skin opplever ikke produktene fra PCA Skin som vanskelig eller spesielt krevende å jobbe med for å oppnå resultater, men – Serien krever forståelse, dette er noe vi omfavnet da vi startet med serien for fjorten år siden.

PCA Skin er en av verdens ledende hudpleieserie for profesjonelle og hjemmebruk. Serien har et bredt prod- uktspekter for både behandlinger i salong og til hjemmebehandling.

PCA Skin forhandles av HappySkin AS.
Kontakt Beate på beate@happyskin.no eller tlf. 957 75 557

Happyskin AS
Storgata 85
9008 Tromsø (+47) 22 37 19 00

Copyright 2023

Send din epost, så kontakter vi deg

Les om vår policy og føringer for personvern og bruken av informasjonskapsler